Majka BB Nemeša za Index: Nemam ništa protiv Marijane, ne znam o čemu je razmišljala

NEMEŠ je vrlo brzo po ulasku u Big Brother kuću stekao naziv zavodnika. Nakon što je u kući vrlo brzo zaveo udanu Marijanu, sada se ponovno vratio ženi koja mu je prva zapela za oko, Bojani. Nakon što je za nju unesen još jedan krevet u kuću, otvoreno je izrazio želju da ga plavokosa Bojana primi kraj sebe. Marijana je, zapanjena, sve to slušala.

"To je reality show, ne mislim ništa loše o gospođi Marijani, sve je prenapuhano"

I dok Nemeš zavodi plavokose djevojke, najvažnija žena u njegovom životu za Index je prokomentirala posljednja događanja u BB kući. Naime, Nemeševa majka u razgovoru nam je komentirala sinove ljubavne eskapade. "Ne znam zbog čega se digla tolika prašina. To je reality show, ne mislim ništa loše o gospođi Marijani, mislim da je sve prenapuhano", rekla nam je majka zgodnog Nemeša.

"Smatram da će sve to sjesti na svoje mjesto"

Smatra da je sve bila zabava između dvoje mladih ljudi. "To ni slučajno ne zaslužuje sve što se događa. Previše se prašine diglo oko toga, a smatram da će sve to sjesti na svoje mjesto. O gospođi Marijani ne mislim ništa loše, nadam se da će svi shvatiti da tu ništa posebno nije ni bilo", komentirala je gospođa.

"Mislim da je Marijana možda lakomislena, ne znam o čemu je razmišljala"

Što se Bojane tiče, nije htjela ništa prognozirati. "Ne bi tu ništa komentirala, vidjet ćemo, živi bili pa vidjeli". "Mislim da je Marijana možda lakomislena, ne znam o čemu je razmišljala, mislim da će se to sve srediti u najboljoj mogućoj varijanti i za nju i za njezinu obitelj", zaključila je majka fatalnog Nemeša.

Pročitajte više