Manekenku (75) nazivaju ikonom stila: Ne želim biti nevidljiva zato što sam starija

Foto: Profimedia

MANEKENKA Colleen Heidemann (75) izazvala je mnoštvo reakcija nakon objave videa na TikToku u kojem govori kako je godine ne sprječavaju da i dalje radi svoj posao. Često pozira za razne modne časopise i web portale, a istaknula je da se svojih godina ne srami i da je ne dotiču komentari kako bi se "trebala odijevati u skladu sa svojim godinama".

"Jaki smo i nismo nevidljivi. Ja se u svojim godinama oblačim kako želim. Imam preko 70 godina i nosim prozirne haljine. Odbijam biti nevidljiva zato što sam starija. Različiti ukusi, preferencije i godine samo čine ovaj svijet fascinantnijim i zanimljivijim mjestom za život", objasnila je Colleen. Društvo danas, ističe, ima pogrešan stav o starijim ljudima.

@colleen_heidemann Addressing the subjects of taste, preference and age are so highly and uniquely individual... which makes this world such a wonderfully remarkably fascinating and interesting place. Freedom to dress as you wish, to be who you are is yours to own❣️❣️❣️ • #fashionover70 #stylesession #styleover70 #dressyourage #dressmyagehowiwant ♬ original sound - Colleen Heidemann

"Sloboda leži i u tome da se odijevaš i izgledaš kako želiš i budeš ono što jesi", istaknula je manekenka i dobila puno komentara podrške.

"Prekrasna si i to što radiš je predivno. Godine ne znače ništa", "Apsolutno si u pravu. Inspiracija si mnogima", "Tako je, nemoj slušati što ti drugi govore", "Sviđa mi se što ne mariš za tuđe komentare", "Izgledaš odlično", pisali su joj pratitelji. Mnogi je nazivaju ikonom stila.

Colleen je popularna i na društvenim mrežama. Na TikToku je prati više od 350.000 ljudi, a na Instagramu ima 424.000 pratitelja.

Pročitajte više