Mariah Carey se skinula u bikini i pokazala da se "otopilo" 15 kilograma

NAKON višemjesečnih priča o gubitku tjelesne težine, Mariah Carey napokon je odlučila pokazati kako to zapravo izgleda - na snimanju spota za pjesmu "Loving You Long Time", novog singla s albuma "E=MC2", razodjenula se u bikini i zapjevala pred kamerama. Na Havaje ju je dopratio novi suprug Nick Cannon, s kojim se tajno vjenčala prije mjesec dana i koji je od objave njihove ljubavi, osim na pozornici, ne pušta iz naručja.

Petnaest izgubljenih kilograma američki su tabloidi pripisali estetskoj kirurgiji, ali pjevačica je to odlučno demantirala. "Doista nisam bila na plastičnoj operaciji! Moja nova figura rezultat je strogo režima prehrane i sati provedenih u teretani. Osjećam se bolje nego ikad, iako si ponekad priuštim one nezdrave stvari koje nam uljepšavaju život", rekla je Mariah o svom novom izgledu uz kojeg, naravno, ide i novi suprug.

Uskoro proširenje obitelji?

Iako je prijatelje i obitelj potpuno iznenadila kad su doznali da se udala za trećerazrednog glumca i repera, Nick Cannon je, prema pisanju američkih medija, osvojio i njezine bližnje. "Naša odluka nije bila iznenadna, samo za nju nitko nije znao pa su me proglasili impulzivnom", rekla je Mariah o "braku na brzaka", a drastično je promijenila mišljenje o djeci, za koju je donedavno govorila kako još nije spremna. "Djeca su definitivno dio cijele priče oko vjenčanja. Želim da naša djeca imaju najbolje moguće djetinjstvo i odgoj", zaključuje pjevačica.

D.K.
Foto: The Sun

Pročitajte više