Marijana Batinić o ljubavnoj vezi s Markom Toljom: To su budalaštine!

TV VODITELJICA Marijana Batinić prije više od pola godine prekinula je dugogodišnju vezu s Matom Dragičevićem, nogometašem mostarskog HŠK Zrinjskog. Kao jedan od razloga navodio se pjevač Marko Tolja kojem je Marijana prije nekoliko mjeseci postala PR menadžerica. Naime, makarskom nogometašu navodno je smetalo Marijanino blisko prijateljstvo s Toljom, što je na kraju dovelo do raspada njihove veze.

Iako je cijela priča završila prije pola godine, čini se da zli jezici ne prestaju pričati. Naime, nakon što su neki mediji objavili da između Marijane i Tolje postoji nešto više od prijateljstva, odnosno da su u ljubavnoj vezi, napokon je reagirala Marijana Batinić koja nam je cijelu priču demantirala.

"Marko je korektan u poslu, jako je dobro raditi s njim"

"Nemam komentara. Mogu samo reći da su to budalaštine, laži, gluposti i neistine", oštro je rekla voditeljica i novinarka te dodala da je, osim poslovne suradnje, s Markom povezuje jedino prijateljstvo. "Marko je korektan u poslu, jako je dobro raditi s njim, odličan je izvođač, ali i prijatelj", rekla nam je Marijana koja nije htjela komentirati prekid s bivšim dečkom, kao ni njegovu navodnu ljubomoru na Marka Tolju.

Pročitajte više