Marilyn Monroe svoju posljednju noć u životu provela je s mafijaškim bosom

MARILYN MONROE i dalje je tema brojnih kontroverzi, a njezina smrt tema je brojnih teorija zavjera. Prema najnovijim tvrdnjama koje su se danas pojavile, glumica je posljednju večer u svom životu s mafijaškim bosom Samom Giancanijem, na poziv Franka Sinatre. Navodno je Marilyn s njime bila u vezi, a navodno ju je te večeri pokušao uvjeriti da ne izađe u medije s detaljima o vezi s Johnom F. Kennedyjem. Nakon te večeri, Monroe se privatnim letom rano ujutro vratila u svoj dom u Los Angelesu, a te večeri nađena je mrtva.

Kasnije je mrtvozornik ustvrdio kako je vjerojatno počinila samoubojstvo. Nikada do sada nije se moglo nigdje čuti o posljednjoj večeri u životu legendarne glumice. Ukoliko su točne ove tvrdnje, otvaraju se nova pitanja o njezinim zadnjim danima. Takve tvrdnje iznio je George Masters prije trinaest godina, na samrti. Bio je njezin stilist. Njegov nećak pronašao je snimke gdje se jasno čuje što George govori, a sada ih je odlučio dati u javnost.

Rekao je da ju je posljednji put vidio te večeri kada je otišla u Nevadu, a bila je sa Samom, koji je bio mafijaški boss. Bila je jako bliska s Frankom Sinatrom, a navodno ju je on spojio s mafijašem. Ove tvrdnje nisu nimalo čudne, pogotovo ako znamo da je Sinatra bio povezan s tadašnjom mafijom. Navodno je Marilyn bila zaljubljena u mafijaša u tom trenutku i on je pokušao nagovoriti glumicu da šuti. Masters, nećak Marilynog stilista, vjeruje da je iza njezine smrti FBI, kojeg su tada instruirali Kennedyjevi.

Pročitajte više