Marka Tolju trese trema zbog live nastupa

INDEXOV bloger Marko Tolja će večeras održati prvi samostalni koncert i to u riječkoj Stereo dvorani. Na koncertu će ga pratiti orkestar Olja'zz sa sedamnaest muzičara, a Marko će otpjevati sve pjesme s debitantskog albuma "Stare dobre stvari".

Tolja: Posebno sam nabrijan oko ovog nastupa

"Dan D je ova srijeda, a ljudi će konačno imati prilike čuti kako to sve skupa zvuči live. Baš zbog toga sam posebno nabrijan oko ovog nastupa jer ni ja još točno ne znam kako će to zvučati", na svom je blogu napisao Tolja kojeg pošteno "pere" trema uoči nastupa.

"S obzirom da smo na albumu snimali sve instrumente live potegla se paralela da se tako radi i u live nastupima, tako da će se tu naći svi zastupljeni instrumenti na cd-u, od duhača do gudačke sekcije. Dakle i ovim putem pozivam sve Riječane i one koji se tamo slučajno nađu da dođu do Sterea u srijedu na dva sata dobre  mjuze. Eh, i skoro zaboravih. Naravno nakon Rijeke slijede i drugi gradovi, u 4. mjesecu Zagreb, a nakon toga još se ne zna", silno uzbuđen je rekao Tolja koji je za Video Index ispričao kako je to biti novi u gradu, te što njemu znači "subotnja špica".

L.V.

Pročitajte više