Marko Grubnić objavio fotku sa zagrebačkog Adventa, uživao je u fritulama i vinu

Foto: Instagram

MARKO GRUBNIĆ na svom je Instagram profilu podijelio fotku, točnije "boomerang", sa zagrebačkog adventa i otkrio kako u društvu uživa u fritulama i kuhanom vinu.

"Božićno je vrijeme", napisao je i otkrio da se nalazi na kućici na Strossmayerovom šetalištu.

Podsjetimo, u subotu je paljenjem prve svijeće na Manduševcu i službeno započeo Advent.

Nema Ledenog parka

Za razliku od prijašnjih godina, ove godine neće biti najpopularnije atrakcije - Ledenog parka na Tomislavcu - kao ni kućica na Zrinjevcu, zbog čega neki Zagrepčani očekuju da će ovogodišnji Advent ipak izgledati nešto skromnije nego prijašnji.

Adventske kućice bit će na pet gradskih lokacija: na Trgu bana Jelačića i Europskom trgu, u Bogovićevoj i Gajevoj ulici te na Strossmayerovom šetalištu.

Uvodi se šest novih programa. To su Advent u LADU, Christmas Garden u Akademiji likovnih umjetnosti (ALU), Adventovo na Katarincu, Zagreb Jingle Mingles u suradnji sa zagrebačkim ugostiteljima, Advent u Prolazu Matice hrvatskih obrtnika u suradnji s obrtnicima te Advent u zagrebačkim hotelima.

Motiv ovogodišnjeg Adventa su tradicionalne hrvatske igračke, a naglasak je stavljen i na kulturno-glazbeni program. 50 zagrebačkih ugostiteljskih obrta također će sudjelovati u ponudi Adventa kroz program Jingle Mingles.

Pročitajte više