Martina Vrbos ponovno krenula u osvajanje glazbene scene

PREMDA se okušala u voditeljskim, marketinškim i DJ-evskim vodama, Martina Vrbos se vratila svojoj prvoj ljubavi - pjevanju. Izdala je album "Sve moje boje", a glazbu i tekstove koji odišu soulom i popom, uglavnom je napisala sama. "U jednom me je trenu svuda bilo, na previše mjesta, nije se više znalo što sam i tko sam. Jesam li ona mala iz Putokaza, vodim li emisiju na MTV-ju, pojavljujem li se u reklamama, pa pjevam li s Letom 3, Šerbedžijom, Predinom, sto stvari odjednom", izjavila je Martina za Slobodnu Dalmaciju.

Za sve je kriv Nered

Pjevačica je svojim talentom i energijom oduševila Marka Lasića Nereda koji joj je danas menadžer i producent, a za nju je osnovao i izdavačku kuću Neki Daniels Media. Upoznali su se na snimanju jedne od emisija dok je Martina radila kao voditeljica za MTV Adriju. "Dolazim u teretanu gdje je to sve bilo dogovoreno, a on sjedi u jacuzziju i zahtijeva da uđem ako želimo snimiti intervju. A ja milijun kila u to vrijeme i sram me skinuti se u kupaći... Na kraju ipak uđem i fakat se 'dobijemo' na prvu, ispadne super intervju, baš smo kliknuli", ispričala je Vrbos koja je nakon toga snimila s Neredom i nekoliko božićnih pjesama.

Nered je Martininu razbacanu energiju odlučio usmjeriti u kreativnom pravcu pa ju je odveo u Philadelphiju gdje se našla u studiju okružena vrhunskim glazbenicima, Jill Scot i Johnom Legendom.

Martina je jedno vrijeme imala problema s viškom kilograma, međutim uspjela je stesati liniju, a samopouzdanje joj je poraslo nakon što je prošle godine grudi ispunila silikonima jer je, kako je sama tvrdila, imala deformirane, tubularne dojke.

Pročitajte više