Meghan Markle prekinula sve veze s ocem? Ovo mu ipak nije mogla oprostiti

Foto: FAH/Youtube

MEGHAN transformacija od seksi glumačke zvijezde do otmjene vojvotkinje od Sussexa nije bila lagana, a jedan od najvećih izazova s kojima se susrela je bio upravo njen otac.

Thomas Markle je kćeri priredio nekoliko skandala, među kojima se našla i prodaja lažnih paparazzi fotografija i otkazivanje dolaska na vjenčanje u posljednji tren.

>>Otac Meghan Markle otkrio veliku tajnu princa Harryja<<

Najnoviji ispad koji joj je priredio bio je intervju u emisiji Good Morning Britain gdje je otvoreno pričao o Meghaninom odnosu s Harryjem, a prenosio je čak i zetova politička stajališta, iako je pravilo da britansko plemstvo ne govori o politici. 

Čini se da je ovo bila kap koja je prelila čašu te je izvor blizak kraljevskom paru otkrio da ni Meghan ni Harry nisu razgovarali s njenim ocem otkako je dao intervju. 

>>Novi problemi za Meghan: Njen otac uzeo 63.000 kuna pa otkrio sve njene tajne<<

Meghan je navodno izgubila povjerenje u oca i ne osjeća se kao da mu može išta povjeriti. Markle je priznao da kćeri i zetu nije najavio svoj intervju, ali također je rekao da se nadao da u njemu neće reći ništa što bi ih uvrijedilo i da očekuje da će i oni "poštovati njegove osjećaje", piše Daily Mail.

"Jako je uzrujan zbog toga što ne komuniciraju. Prije vjenčanja su on i Meghan imali vezu. S Harryjem je mnogo razgovarao nakon vjenčanja, ali od intervjua nisu progovorili ni riječ. Nadao se da će ga doći posjetiti, ali ništa od toga", rekao je jedan od njegovih prijatelja. 

Pročitajte više