Melania Trump pokazala okićenu Bijelu kuću, jedan 18+ citat preplavio komentare

Foto: Twitter

MELANIA TRUMP je na svojim službenim stranicama pokazala božićno uređenje Bijele kuće.

Ovogodišnja tema je "Lijepa Amerika". "Ovogodišnja tema odaje počast veličanstvu naše velike nacije. Od obale do obale naša je zemlja blagoslovljena prirodnim čudima. Bezvremensko blago predstavljeno u ovogodišnjim blagdanskim ukrasima podsjeća nas na pravi američki duh. Zajedno slavimo ovu zemlju koju svi s ponosom zovemo domom", stoji u opisu na stranicama Bijele kuće.

Ukrašene su sve dvorane, od Istočne sobe do Crvene sobe, a u ukrašavanju je sudjelovalo 125 volontera. Ukrasi su ručno izrađeni, naglašavaju iz Ureda prve dame. 

Postavljeno je 106 vijenaca od ukupno više od 365 metara, 62 drvca, više od 3200 svjetala, 17.000 lukova i više od 150 vrsta lišća i cvijeća.

"Gospođa Trump osobno je odabrala sve ukrase u Bijeloj kući", naglasili su.

Na društvenim mrežama ne prestaju objave Melanijinog komentara

Čim su ukrasi predstavljeni, krenule su i prve reakcije na društvenim mrežama. I to uglavnom negativne.

Neki su se sprdali s crnim vazama koje se vide na jednoj od fotografija s Melanijom Trump. "Sviraju li komornu glazbu dok hodaš pored tih vaza?" napisala je jedna tviterašica.

A drugi su se prisjetili nedavne snimke koja je otkrila što Melania zapravo misli o svojim božićnim dužnostima.

"Koga boli k**ac za božićne gluposti i dekoracije...", govorila je Melania u snimci iz 2008. godine, a tviteraši sad ne prestaju objavljivati taj njen citat ispod fotografija božićnog dekora.

Pročitajte više