Michael Phelps ljubi Miss Kalifornije

MICHAEL PHELPS, američki plivački as osvojio je još jednu medalju, ponosnu nositeljicu lente prve pratilje za Miss Californije, Nicole Johnson. "Baltimorski metak", kako ga zovu, povezivan je s mnogim ljepoticama nakon Olimpijskih igara, ali čini se da je tek fatalna misica uspjela osvojiti njegovo srce. Ljubavni par se upoznao u Los Angelesu, gdje je Michael provodio puno vremena nakon povratka iz Pekinga.

Milijun dolara za ljubavno gnijezdo

"Nikada nisam govorio u javnosti imam li curu jer to je moja intimna stvar. Svoju privatnost držim za sebe", izjavio je 23-godišnjak tijekom boravka na Olimpijskim igrama u Pekingu. Nakon osam osvojenih zlatnih medalja napokon je odlučio naći vremena i za ljubavni život, čemu u prilog ide i činjenica da je kupio luksuzan apartman u rodnom Baltimoreu za čak 1,7 milijuna dolara, u kojem će mu se, kako kažu, uskoro pridružiti i njegova izabranica Nicole.

Osim svojih zlatnih medalja, Phelps se počeo baviti i glumom. Snimio je najavu za najnoviju sezonu serije "Uvod u anatomiju" te će ga američki gledatelji moći gledati u epizodi humoristične serije "Svita". Očito da mladom plivaču posebno dobro leži parodija jer je nedavno u talk showu "Saturday Night Live" "plivao" na suhom i prerušio se u saksofonista, dok je u "Uvodu u anatomiju" imao ulogu dr. McSwimmyja koji plaši pacijente svojom pojavom u kupaćim gaćicama i naočalama za plivanje. Ako tome pridodamo i poziv Ashtona Kutchera, koji želi Phelpsa u svojem reality showu, nema sumnje da je nova sportsko-medijske zvijezda rođena. 

A.M.
Foto: Guliver/Getty, AFP

Pročitajte više