Mirna Berend: Belma, skini se, porast će ti gledanost!

NAKON što je u prošlotjednoj kolumni ismijala Ninu Morić preporučivši joj da ode na liječenje od ovisnosti o kirurškom nožu kod svog tetka Slavka Sakomana, ovog se tjedna Mirna Berend u svojoj kolumni obrušila na mladu voditeljicu Belmu Hodžić.

"Skini te dosadne hlače, topić i sakoić u emisijama koje vodiš. Pokaži duge noge i zavidnu figuru... valjda ima još seksi donjeg rublja. Pa da vidiš kako gledanost raste", poručila je Mirna voditeljici showa "Pobijedi Šolu". Belma je nedavno komentirala kako joj ide na živce što ju svi pitaju o vezi s Mirzom Džombom i o slikama u korzetu.

Arenina kolumnistica oštroga jezika poručila joj je da nakon oskudnih fotografija i veze s proslavljenim rukometašem nikoga neće zanimati kako joj ide faks i hoće li voditi show i sljedeće godine. Mirna je zbunjena Belminom izjavom da želi voditi Dnevnik jednog dana i poručuje joj da ju ljudi vjerojatno ne bi shvatili ozbiljno.


Upitali smo Belmu što misli o kritikama na svoj račun, ali mlada je voditeljica izjavila da nije čitala kolumnu pa ju ni ne želi komentirati. Atraktivna je Belma prije tjedan dana viđena u jednom riječkom kafiću kako razmjenjuje nježnosti sa svojim dečkom Mirzom Džombom čime su potvrdili višemjesečna nagađanja o svojoj vezi. Par je dotad negirao romansu, no ovoga su puta spremno pozirali fotografima.

Pročitajte više