Mirna Berend napala političare: "Klimavi poslušnici bankara dijele nas na partizane, četnike i ustaše"

Screenshot: YouTube

TELEVIZIJSKA voditeljica i dizajnerica nakita Mirna Berend na svom se profilu na Facebooku ponovno osvrnula na aktualnu političku situaciju u Hrvatskoj. Svojim obožavateljima poslala je jasnu poruku.

"...Probudite se... jedino što političari rade su podjele... to je jedini način da kontinuirano vladaju vama i svaki put vas prevare... ovom narodu jedino što treba je zaštita nas od njih... jer cijelo vrijeme oni štite sebe od nas... zato ih čuvaju... zato ih vozikaju... zato stojite u kolonama kad oni prolaze... zato im to plaćamo... zato da čine štetu svome narodu... a korist sebi i svojima... neće vas valjda ove lutke na koncu... klimavi poslušnici bankara, krupnog kapitala i potkupljenih medija natjerati da i dalje mislite... mi smo lijevi ili desni... pa niste ni crni... ni bijeli... ni partizani... ni četnici... a ni ustaše... vi ste Ljudi... Bića... sve podjele su izmišljene... apsolutno sve...', napisala je. 

....Probudite se...jedino što političari rade su podjele...to je jedini način da kontinuirano vladaju vama i svaki put...

Posted by Mirna Berend on 26. siječnja 2016

Pročitajte više