Mirna Berend: Valentinovo je blagdan za muškarce koji tuku svoje žene

TELEVIZIJSKA komentatorica i bivša voditeljica Mirna Berend komentirala je današnji praznik ljubavi i zaljubljenih svojstveno sebi, ocijenivši ga "blagdanom za muškarce koji ostale dane u godini tuku svoje žene, a na ovaj dan se za to iskupljuju" i tako javnosti dala do znanja da ga ona sa svojim mlađahnim pravnikom ne slavi, vjerojatno zato što je njima svaki dan Valentinovo.

Valentinovo, ispričala nam je, ne slavi ni Nikolina Pišek, koja nikada nikome nije kupila poklon za taj dan niti ga dobila, a večeras će se provoditi na koncertu Depeche Modea u Areni, gdje će joj društvo praviti Mario Petreković.

Tako su dvije dame s naše društvene scene odlučile pratiti svjetski anti-Valentinovo trend, koji je svo vrhunac ovih dana doživio u centru svijeta, New Yorku. Siti komercijalnih darova i obveza nametnutih zaljubljenima na ovaj dan, njujorška udruga neštovatelja Valentinova već je početkom tjedna izašla u susret svojim istomišljenicima raznim programima koji ovaj blagdan negiraju i pokopavaju, a jednako je namijenjen parovima koji ga ne žele slaviti, jednako kao i samcima.

Organiziraju se anti-Valentinovo partyji i događaji, a neki klubovi će danas čak i zatvoriti svoja vrata za sladunjave parove željne izmjenjivanja nježnosti na javnim mjestima, jer im, od komercijalnog Valentinova pada mrak na oči.

Pročitajte više