Mischa Barton - najveća koncentracija celulita u cijelom Hollywoodu

NEPRAVILNA prehrana, stres, nedostatak tjelovježbe, ali i genetske predispozicije fenomeni su koji maze i paze najvećeg ženskog neprijatelja, poznatog još iz davnina - riječ je, naravno, o svima mrskom celulitu. Ima ga skoro svaka žena, pošteđene često nisu ni sportašice ni modeli, a u moru blistavih i obrađenih fotografija zvijezda koje nam pristižu sa svih strana svijeta, ponekad nas iznenadi pokoja tipična paparazzo fotografija neke slavne pozadine u neslavnom izdanju - obložene narančinom korom.

Holivudska glumica Misha Barton, iako ima samo 22 godine i svu moguću silu stilista i osobnih trenera na raspolaganju, samo je jedna u nizu slavnih djevojaka koje muku muče sa celulitom - nedavno su tabloide preplavile fotografije njezinih naboranih bedara i guzice, bez imalo obrade u fotošopu. Mishi to sigurno nije bilo ugodno za vidjeti, ali "običnim" djevojkama takvi prizori ipak mogu pružiti barem malenu utjehu i spoznaju da one nisu jedine koje muči "crna strana" zavodljive golotinje.

Jastučići i kvrgave nakupine popularno zvane narančina kora muče i najslavniju svjetsku pozadinu, onu latino bombe Jennifer Lopez, za koju se smatralo da je taj problem navukla tek nakon poroda, no diva je priznala da s celulitom muku muči još od djetinjstva. Gospođa koja ima sve, od štipača bradavica do manikera koji se brine isključivo za kutikule, na svoju sreću, a i sreću obožavatelja, otkrila je sve čari fotošopa, jer kako stvari sada stoje, da nije bilo tako najslavnija pozadina na svijetu mahala bi samo prolaznicima njujorškog Brooklyna.

Iako je istina da je glavna mantra dvadeset i prvog stoljeća "promocija, promocija i samo promocija", bar kad se radi o proizvodima od krvi i mesa, mnogi će se složiti da je stanovnicima Hollywooda lakše peglati pjegice, celulit, krive noge i kvrgave noseve. Međutim, kad se svjetla reflektora ugase, a zvijezde se krenu opuštati na kakvu plažu ili bazen, paparazzi vrebaju donoseći nam dokaze njihovih malih nesavršenosti, u ovom slučaju, oblina "pokvarenih" celulitom.

V.V., L.V.

Pročitajte više