Misici zabranili odlazak s Balija zbog bizarnog problema s putovnicom

Foto: Instagram

TEGAN MARTIN, bivša Miss Universe Australije, tvrdi da je zadržana na Baliju u Indoneziji nakon što joj je onemogućeno ukrcavanje na let zbog tragova vode na njenoj putovnici. Tegan kaže da je zaustavljena na aerodromu u Denpasaru te kako ju je pogodila činjenica da će propustiti dobrotvornu gala zabavu svog prijatelja u Sydneyju.

Cijelu priču podijelila je na Instagramu objavivši fotografiju putovnice na kojoj se vidi sitan trag na mjestu gdje se putovnica smočila. "Nisam smjela na let zbog ovog traga u kutu putovnice. Je li se ovo dogodilo još kome?" napisala je u opisu.

I drugi su podijelili svoja iskustva otkrivajući kako se i njima dogodila slična stvar, a Tegan je otkrila da će na Baliju morati ostati dulje nego što je planirala. "Hvala vam svima na brizi i savjetima. Izgleda da se to dogodilo nekolicini ljudi. Večeras ću propustiti obiteljsku dobrotvornu večeru svog prijatelja Donnyja. Očajna sam zbog toga, doista sam se radovala", rekla je 26-godišnjakinja.

Iako će propustiti zabavu, postoje mnogo gora mjesta od Balija na kojima vas mogu zadržati, što je i sama dokazala objavivši fotografije iz luksuznog odmarališta gdje će još malo moći uživati dok se njen problem s putovnicom ne riješi.

Australka je samo jedna od mnogih koji su bili zadržani u stranoj zemlji nakon što su pokušali prijeći granicu kako bi se vratili kući.

Prošlog listopada medeni mjesec britanskog para uništen je nakon što im je službenik odbio ulazak u zemlju poslije 16-satnog leta jer je kut njihove putovnice imao lagane tragove psećeg ugriza. Iako im je na britanskoj granici rečeno da s tim nema problema jer su bitni dijelovi putovnice neoštećeni, na indonezijskoj granici smatrali su je oštećenom putovnicom, prenosi LadBible.

Pročitajte više