Miss Katarina Banić: Išla sam na ispiranje crijeva jer sam imala problema s probavom



MISS Katarina Banić ovih dana se pred televizijskim kamerama podvrgnula hidrokolonskoj terapiji, točnije ispiranju crijeva. Učinila je to kako bi svoj trbuh učinila ravnim, a kako nam je priznala i zato jer ima problema s probavom. "To mi je salon od prijateljice, a kako su u salonu nabavili taj aparat odlučila sam ga isprobati. Bilo mi je malo neugodno prvi puta, ali nakon tretmana sam se osjećala ugodno. Napravila sam to radi zdravlja, imala sam problema s probavom", priznala nam je.

Kad smo je upitali da li se bojala tretmana, koji se radi tako da se u rektum stave dvije cijevi koje toplom vodom ispiru crijeva i izbacuju fekalije iz tijela, odgovorila nam je da nije. "Ma nije me bilo strah, što će me biti strah", odgovorila nam je hrabra Triljanka.

"Osjećam se deset kila lakše, majke mi"

Mladu 21-godišnju Miss pitali smo kako se osjeća sad, jer pacijenti nakon tog tretmana gube oko dva kilograma. "Ma osjećam se deset kila lakše, majke mi", rekla nam je dobro raspoložena i vedra Katarina.

Zanimalo nas je i namjerava li se opet podvrgnuti tretmanu, a ona nam je rekla: "Ma ne moram sad više ići ako neću, meni nije nužno. To je više za neke ljude koji imaju problema s težinom, ja bi to njima preporučila".




"Izlazim s jednim momkom, kod njega me privukla kultura"


Katarina Banić donedavno je bila u vezi s Emirom Spahićem, ali kratko nakon prekida, koji nije htjela komentirati, pronašla je novu simpatiju. Naime, Katarina nam je priznala kako izlazi s jednim dečkom.

"Ne mogu reći da mi je dečko, ali ni da mi nije dečko", izjavila je te nam potvrdila da izlazi s jednim mladićem, ali smatra kako joj je prerano o tome pričati za medije. "Kultura me privukla kod njega, to me uvijek privuče", otkrila je te dodala da kod muškaraca uvijek pada na oči.

 

Pročitajte više