Mnogi pišu da bi udomili haskicu koja izgleda kao iz crtića, ali još nitko nije

Foto: Facebook

ŽENKA haskija osvojila je srca tisuća ljubitelja životinja nakon što su njezine fotografije objavljene na Facebooku.

Jubilee je simpatični haski s trajnim zbunjenim izrazom lica zbog čega mnogima izgleda kao lik iz crtića. No, unatoč jedinstvenom izgledu, i dalje ne uspijeva pronaći dom, iako mnogi na Facebooku pišu kako bi je rado udomili.

"Moje ime je Jubilee. Četverogodišnja sam ženka haskija koja je dugo ovdje", počinje objava udruge Husky House koja je postala viralna. "Došla sam od uzgajivača koji me nije mogao prodati jer je rekao da izgledam čudno. Haskiji su veličanstveni psi i ne znam zašto ne izgledam poput njih. Da sam barem ja lijepa kako bi me netko želio kao svojeg ljubimca."

"Volim druge pse, ali ne volim mačke. Volim ljude, ali sam malo sramežljiva jer mi se uglavnom smiju zbog izgleda. Zar nitko ne želi smiješnog haskija? Da barem imam obitelj koja bi me voljela iako nisam lijepa", piše uz fotografije Jubilee koje su odmah mnoge osvojile.

Mnogi su napisali da bi rado udomili psa, no iz udruge su se jučer oglasili porukom kako nisu dobili puno prijava.

Jubilee je u udruzi koja djeluje u New Jerseyju 18 mjeseci, a voditelji se nadaju da bi je netko napokon mogao udomiti nakon što su njezine fotografije postale viralne.

Pročitajte više