Mobitel? Dildo? Ne, Phildo!

ZAHVALJUJUĆI vrijednim diskutantima s Usenet grupe čije ime iz objektivnih razloga ne spominjemo, saznali smo za još jedan u nizu proizvoda koji su toliko blesavi da jednostavno moramo pisati o njima. Predstavljamo vam "Phildo" - phone dildo!

  • "Otkrijte zašto djevojke tako puno telefoniraju!"
  • "Pretvorite vaš telefon u seks igračku!"
  • "Pošaljite orgazam SMS-om iz druge države!"

Gorenavedene reklamne slogane možete pronaći na stranici dialanorgasm.com, koja reklamira i prodaje "Phildo".

Što je točno "Phildo"? Radi se o silikonskom nastavku za mobitel (izrađenom od najkvalitetnijeg medicinskog silikona, tvrdi proizvođač) čija je funkcija prenositi vibracije mobilnih telefona, pri čemu se, naravno, od korisnica (jer je Phildo namijenjen ženama) očekuje da omogući kontakt "Philda" i spolnog organa, točnije klitorisa. "Phildo" dolazi u dva oblika, oblik leptira za "upotrebu u javnosti" (?!), te "klasični" dildo za postizanje vaginalnog orgazma.

Na stranicama dialanorgasm.com možete saznati detaljne informacije o "Phildu", a da stvar bude kičasta do kraja, na "bratskoj stranici" www.phonedildogirls.com, zapravo običnom porno siteu, možete pogledati "Phildo" u akciji, naravno pod uvjetom da ste punoljetni.

Ne znamo za vas, ali nama je pomisao žena koje hodaju po ulici s "diskretno" utaknutim vibrirajućim mobitelom u gaćice poprilično apsurdna, a naročito ako se uzme u obzir da se "Phildo" prodaje za 21 dolar (oko 125 kuna).

Naravno, ako vas pak uzbuđuje pomisao na dugotrajno visokofrekventno elektromagnetsko zračenje u neposrednoj blizini spolnih organa, samo navalite.

Pročitajte više