Modni paradoks: Sarah Jessica Parker debelo kasni s haljinama

ZVIJEZDA filma "Seks i grad", Sarah Jessica Parker, na premijeru tog filma u New Yorku pojavila se u srebrnoj haljini kreatorice Nine Ricci, no nije očekivala da će se baš zbog toga naći na udaru modnih stručnjaka. Naime, ista je haljina već prije viđena na još dvije poznate dame, glumici Lindsay Lohan koja ju je odjenula prije nekoliko mjeseci, pripadnici njujorškog visokog društva, Lauren Santo Domingo i koja ju je prošloga mjeseca nosila na gala večeri Metropolitan muzeja kada je bila pratilja kreatoru Olivieru Theyskensu, dizajneru koji je spornu haljinu kreirao za modnu kuću Nine Ricci.

Iako ju je Olivier Theyskens uvjeravao da se haljina do sada pojavljivala samo u modnim časopisima, Sarah Jessica Parker bila je šokirana kada je saznala da nije prva koja je nosila tu haljinu, posebno jer ju je nosila na premijeru svog najnovijeg fila u kojem glumi modno osviještenu sveznalicu Carrie.

"Meni se haljina svejedno još uvijek strašno sviđa i drago mi je što sam je obukla na svojoj premijeri, ali to što su mi napravili je tako uskogrudno. Neetično je što mi nisu rekli da su je do sada nosile dvije osobe i ustupili mi je da je nakon toga ja nosim. Theyskens me uvjeravao da se do sada nije pojavljivala na nikome osim u modnim časopisima, no nije mi rekao da ju je prošloga mjeseca nosila njegova pratilja na gala večeri. To je apsurdno. Voljela bih da je sve drugačije ispalo i da su mi rekli pravo stanje situacije", pojadala se Parker.

Filmski nastavak kultne serije "Seks i grad" već je počeo rušiti sve rekorde, pa je tako protekloga vikenda zaradio čak 55,7 milijuna dolara, od čega je 26 milijuna zarađeno već na premijerni petak. Američki su mediji izvijestili kako je publika bila čak 85 posto ženska, a 80 posto gledateljica bile su mlađe od 30 godina, pa je film ubrzo prozvan isključivo ženskim. Kino blagajne svjedoče borbi između "Seksa i grada" i novog nastavka Indiane Jonesa koji se počeo prikazivati tjedan dana ranije i koji još uvijek vodi utrku sa 216 milijuna dolara, no stručnjaci govore kako bi ga Carrie i cure uskoro mogle preteći. Ako je vjerovati glasinama, Warner Bros već razmišlja o još jednom nastavku "Seksa i grada".

K.H.
Foto: Daily Mail

Pročitajte više