Momčilo Otašević: Zbog karijere puno propuštam, nisam mogao ni na pogrebe bližnjih

Foto: Jurica Galoic/Pixsell

CRNOGORSKI glumac Momčilo Otašević ispričao je kako je gluma poprilično teško zanimanje za kombiniranje s roditeljstvom. Tvrdi kako je zbog posla puno toga propustio.

"Što sam iskusniji, kako idu godine, tako shvaćam da je ovo grozno zanimanje za kombiniranje s roditeljstvom. Dosta sam toga propustio. Da ne ispadne prepatetično, da ne ispadne jadni glumci. Nismo jadni, mi radimo posao koji volimo i to je predivno, ali meni je sahranjeno pet, šest bliskih ljudi, što bake, djedovi, ujaci, stričevi, prijatelji.

Nisam mogao biti ni na pogrebu, nego snimam negdje ili igram predstavu ili sam pročitao govor na bakinoj sahrani i onda išao na premijeru predstave. Nitko te ne pita niti te treba pitati, sve je ok, ali jednostavno u neku ruku je ovaj posao surov. Mi ga volimo pa nam lako pada. Ali je surov, propuštamo ogromno vrijeme, imamo velika odricanja i nije to baš tako", ispričao je Momčilo za Story.hr.

"Mislio sam, kad sam prvo dijete dobio, bit će to bolje, bit će to lakše. Neće. Samo mi je teže, samo više posla imam i više mi nedostaju. To je jedna od nekoliko mana mog posla. Propuštam puno toga", dodao je.

Međutim, glumac kaže kako je sretan što ima maksimalnu podršku svoje supruge, glumice Jelene Perčin. 

Podsjećamo, Jelena iz prvog braka ima kćer Lotu, a s Momčilom dvoipolgodišnju djevojčicu Mašu i sinčića Jakšu. Vjenčali su se u tajnosti u svibnju 2018. godine, a upoznali su se i zbližili na snimanju serije Zora dubrovačka.

Pročitajte više