Morana pobijedila natjecatelje u Potjeri. Na ovo pitanje nitko nije znao odgovor

Screenshot: HRT

U JUČERAŠNJOJ epizodi Potjere dogodila se nesvakidašnja situacija. Natjecatelji Ivana, Filip, Monika i Predrag došli su do završne potjere i pred lovkinjom Moranom Zibar imali su visokih 16 koraka prednosti. No čini se kako im ni to nije bilo dovoljno jer ih je Morana stigla i pobijedila.

Borili se za 11.500 eura

Kapetanica tima bila je Ivana koja je sudjelovala već nekoliko puta u popularnom kvizu. Ivana je otkrila i da je ona prva ikada kandidatkinja koja je sudjelovala u Potjeri. Ona je u brzopoteznim pitanjima skupila 1000 eura, no na ploči je uzela višu ponudu od 4000 eura.

Sljedeći na redu bio je Filip koji je imao odličnu prvu minutu i skupio je 3500 eura, a nakon njega Monika je njihovom timu donijela 1500 eura. Posljednji na ploču je došao Predrag koji je glavnom iznosu dodao 2500 eura. Igrači su se borili za 11.500 eura. 

Jedno pitanje u završnoj nije znala

Morana je u završnoj pobjedi imala samo jedan netočan odgovor. Znate li vi odgovor na to pitanje?

"Prema čijoj je noveli Georges Bizet skladao operu Carmen?" glasilo je pitanje na koje odgovor nisu znali ni Morana ni natjecatelji. Točan odgovor je prema noveli Prospera Merimea.

"Hvala, mora da je danas dobar dan. Možda biste me malo poljuljali da ste me vratili na ovo Carmen, ali ovo je danas stvarno bila jedna dobra ekipa. Ovo sam napravila samo da Predrag dođe još jednom", komentirala je Morana nakon spektakularne pobjede. 

Pročitajte više