Muž joj nikad nije govorio da je voli pa je smislila genijalno rješenje

Ilustracija: Instagram (Na fotografiji nisu osobe iz teksta)

KORISNICA Tumblra pod nadimkom Bright-Eyed Bad Wolf na toj je društvenoj mreži podijelila priču o tome kako je uspjela naučiti svog supruga da joj svakog dana iskaže ljubav.

Naime, nju je mučilo što joj suprug nikad ne govori da je voli pa je smislila rješenje za to. "Ovo je jako važno. Ja verbalno izražavam ljubav. Moj suprug ne. Ne znam zašto. Dugo se dio mene pitao znači li to da me voli manje. Onda sam mu rekla za nešto što sam radila kao mala. Dok bih se držala za ruke, tri stiska bi značila 'volim te'. Odjednom mi govori da me voli stalno. Dok mi drži ruku, ali i u drugim situacijama", ispričala je.

"Taptaptap na moju ruku, rame, guzu, koljeno, koji god dio tijela mu je najbliži i s kojim god dijelom njegovog tijela koji je najbliži meni. Stalno. Mnogo češće nego što sam ja to ikad izgovarala. To je sad prihvaćen signal. Mogu tri puta stisnuti bilo koji dio njegovog tijela, a on će mi uzvratiti. Čak i u snu. Navodno i ja to radim. To je za nas napravilo ogromnu razliku. Ljudi se izražavaju na različite načine", zaključila je.

Pročitajte više