Na Facebooku se pojavila Todorićeva stranica, morate vidjeti kakve ljigave poruke mu Hrvati šalju

Foto: Facebook

ČINI vam se da je cijela Hrvatska protiv Ivice Todorića i da baš nema nikog tko ga podržava, osim njegove obitelji, posebno sestre Jadranke? E pa, promislite ponovno.

Domišljati anonimac odlučio je našaliti se te je na Facebooku napravio stranicu s imenom Ivice Todorića. Iako je najprije objavljivao videa, članke i fotografije iz medija, ubrzo su mu počele stizati poruke podrške. I bile su toliko dobre da ih je morao početi objavljivati.

"Prema radnicima iz Konzuma, uvijek je bio fer, nisam spomenila tu regrese, darove za djecu, plaćena zajednička druženja, omogućio nam je sistematske preglede 2 puta godišnje u privatnim klinikama bez čekanja. Vodilo se računa o slobodnim danima, satima. Nikada kune ni za kakav manjak, otpis ili bilo šta nismo morali davati, a što je slučaj u drugim trgovinama da radnici moraju kupovati robu sa rokom, ukradene stvari... Radnici u Konzumu su sigurno u najboljem položaju od svih drugih trgovina. Svake godine je darovao siromašne radnike pred Božić. Tako da ja to nikada neću zaboraviti. Za sve ostalo neka mu se dokaže krivnja, ako je kriv", piše tako jedna gospođa, a "Todorić" joj odgovara: "Puno vam hvala."

"Neznam ali mi se čini da vam namještaju", pronicljivo piše jedan Zdenko, koji ne zna da se piše "ne znam".

Neki su odmah ponudili svoje usluge.

"Gospodine Ivica Todorić, ako budete imali posla za mene.. samo mi se javite.. na raspolaganju 24h. Nazire se nekako da će biti dosta posla... Ja sam profesionalac", piše Dražen, dodajući da nije skup, a moguć je i popust.

Podrška stiže i iz inozemstva. Točnije Bosne i Hercegovine.

"Ja se nadam da ćete se izvući iz svega ovoga jer u BIH nikad ništa bolje od konzum nije ni došlo pozdrav iz Bosne", poručuje jedna gospođa. 

Pročitajte više