Na plaži u Tučepima djevojke golih grudi uživaju u proljetnom suncu

PROLJETNO sunce i temperatura zraka od ugodnih 24 stupnja Celzijeva izmamili su na plažu u Tučepima lokalno stanovništvo i turiste. Kako je more još uvijek prilično hladno - temperatura je oko 17 stupnjeva Celzijevih, većina se samo izležava na plaži i uživa u toplim zrakama. Kako im ne bi ostali tragovi od sunčanja, djevojke su mahom odbacile gornje dijelove bikinija i izložile suncu gole grudi.

Kako je izvijestio Državni hidrometeorološki zavod, danas će biti pretežno sunčano, a lokalni pljuskovi s grmljavinom mogući su u poslijepodnevnim satima, ponajprije u Slavoniji, Gorskom kotaru i Lici te unutrašnjosti Dalmacije. Vjetar će biti slab, u Slavoniji do umjeren zapadni i sjeverozapadni, na Jadranu slabo do umjereno jugo i jugozapadnjak. Najviša temperatura zraka iznosit će uglavnom između 22 i 26°C.

I sutra će biti pretežno sunčano, u mnogim krajevima vrlo toplo. Mogućnost za rijetke poslijepodnevne pljuskove s grmljavinom postoji u Međimurju, Podravini i Slavoniji. Vjetar će biti slab do umjeren, u gorju povremeno i jak jugozapadni i zapadni, na Jadranu većinom umjereno jugo i jugozapadnjak. Jutarnja temperatura će iznositi uglavnom između 10 i 15, na Jadranu od 13 do 17, a najviša dnevna između 23 i 28°C.

Pročitajte više