Najbolje i najlošije odjevene glumice na dodjeli Zlatnog Globusa


Među najbolje odjevenima našla se Angelina Jolie, koja je došla kao pratnja svom ljubavniku i ocu njezine nedavno rođene kćeri Shiloh Nouvel, Brada Pitta, koji je na dodjeli slavio budući da je film u kojem glumi, "Babel", osvojio Zlatni Globus za najbolju dramu. Iako je Angelina zasjala u prekrasnoj haljini dizajnerske kuće St. John, njezin je najbolji dodatak, prema mišljenju većine ženskog spola, ipak bio zgodni glumac u čijoj se pratnji pojavila.


Beyonce Knowles, koja se pojavljuje u filmu redatelja Billa Condona "Dreamgirls", a koji je nagrađen u kategoriji najbolje komedije ili mjuzikla, bila je, prema mišljenju mnogih, također jedna od najbolje odjevenih. Osim modnih, ova je tamnoputa pjevačica osvojila i filmske kritičare. Naime, nakon uglavnom neuspješnih izleta u svijet filma, ulogom u filmu "Dreamgirls" Beyonce se, tvrde američki kritičari, konačno pokazala u pravom glumačkom svjetlu.


Što bi to popis najbolje odjevenih glumica bio, a da se na njemu ne nađe i Jennifer Lopez, koja se pojavila u crnoj haljini dizajnerske kuće Marchesa. Jennifer iza sebe ima nekoliko filmova koji kod filmskih kritičara uglavnom nisu naišli na pozitivne reakcije, no kada je moda u pitanju - ova je pjevačica gotovo nepogrešiva. Jennifer je, između ostalog, u čak dva američka časopisa u posljednjih nekoliko mjeseci proglašena najutjecajnijom Latinoamerikankom u svijetu showbiza.


Iako je u većini slučajeva američka miljenica kada je moda u pitanju, Cameron Diaz ovaj put iznevjerila je modne kritičare. Cameron, koju mediji ne puštaju na miru otkad je prekinula s dugogodišnjim dečkom Justinom Timberlakeom, na dodjeli Zlatnih Globusa pojavila se tamne kose i sa žarko crvenim ružem na usnama. No, to bi joj sve bilo oprošteno, da se nije pojavila i u haljini koja je neodoljivo podsjećala na vjenčanicu. Možda Cameron i dalje pati za nikad prežaljenim zarukama s Justinom.


Iako se mnogi nerijetko pitaju što to neizbježna Paris Hilton radi na gotovo svakom glazbenom, filmskom i modnom događaju, ona je i dalje tu. Ako zbog ničeg drugog, onda kako bi svojom pojavom nasmijala, kako prisutne, tako i modne kritičare. Na dodjeli Zlatnog Globusa pojavila se odjevena u kratku, šarenu, svilenkastu haljinicu. Da se ista nije svidjela modnim kritičarima, suvišno je spominjati.


Modnim ukusom na dodjeli Zlatnog Globusa nisu se mogle pohvaliti ni Mary Kate i Ashley Olsen. Blizankama se često spočitava da se odijevaju kako bi izgledale starije nego inače, što se dogodilo i ovaj put. Sestre su na meti tabloida nerijetko i zbog svoje premršave linije, zbog čega ih se nerijetko optužuje i za promoviranje anoreksije.

Pročitajte više