Najjeftinije kuće u Hrvatskoj prodaju se već za 15 tisuća eura

Foto: Index Oglasi

SVE JE više oglasa za prodaju nekretnina na Index Oglasima, a kao i uvijek posebno su popularni oni oglasi za najjeftinije od njih. Trenutno je oglašeno preko 100 tisuća nekretnina, a od toga je čak 30 posto kuća koje su na prodaju. 

Pretražili smo ponudu i još jednom izdvojili pet trenutno najpovoljnijih kuća. Činjenica je da neke kuće nisu u najboljem stanju, ali cijene po kojima se prodaju su zaista nevjerojatne. Ove nekretnine možete kupiti s budžetom manjim od 20 tisuća eura! 

Kuća u Dvoru 

Ova ponuda izgleda odlično! Samostojeća kuća velika je 120,45 metara kvadratnih, ima tavan, a tu je i dvorište ukupne površine 996 m2. Nalazi se u Dvoru u Sisačko-moslavačkoj županiji, 100 metara od doma zdravlja. Kuća se sastoji od pet soba, kuhinje, WC-a i kupaonice, a prodaje se za 19.900 eura.

Prizemnica u Gornjoj Gračenici 

Kuća prizemnica stambene površine 50 metara kvadratnih i okućnica površine 429 m2 u Gornjoj Gračenici prodaju se već za 17 tisuća eura. Kuća se sastoji od dvije sobe, kuhinje i kupaonice, a u dvorištu se nalaze dvorišna zgrada i nadstrešnica za auto. Postoji i mogućnost zamjene za nekretninu u Sisku i okolici. Ovaj oglas definitivno vrijedi pogledati. 

Kuća u Ferdinandovcu

Ova kuća od 120 kvadrata nalazi se u Ferdinandovcu, 500 metara od centra sela i dolazi s ogromnom okućnicom od čak 5400 četvornih metara. Kuća ima priključak plina, struje i vode, a na posjedu je i dobar komad plodne zemlje tako da je nekretnina posebno pogodna za bavljenjem povrtlarstvom ili voćarstvom. Prodaje se za 15 tisuća eura, a moguće su i razne zamjene. 

Kuća u Vojniću 

Kuća u Vojniću, u Karlovačkoj županiji, smještena je 100 metara od glavne ceste na jako zanimljivoj lokaciji. U blizini je rijeka Radonja, a uz put do kuće je izvor vode i potok prolazi uz sam rub zemljišta. Kuća je velika 70 metara kvadratnih, nalazi se na parceli od preko 1300 kvadrata, a prodaje se za 15 tisuća eura. Do grada Karlovca se automobilom dođe za 20 minuta. 

Kuća za odmor u okolici Bjelovara

Ova ponuda izgleda jako zanimljivo! Kuća za odmor od 48 m2 nalazi se u naselju Gornje Plavnice, ima podrum i prizemlje, a dolazi i s pomoćnom prostorijom. Iza kuće postoji vinograd koji se održava i sve se jasno vidi na priloženim fotografijama. Nekretnina može biti vaša za 15 tisuća eura.

Pročitajte više