Najpoznatija splitska primalja: "Grašin tata kaže da ću poroditi Petrovo prvo dijete"

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

SPLITSKA primalja Bosiljka Bulović ispričala je kako joj je otac pjevača Petra Graše Zoran rekao kako će upravo ona poroditi pjevačevo buduće dijete.

"Grašin tata Zoran uvijek kad me sretne kaže da ću njegovati Petrovo dijete. Njemu je velika želja da mu sin podari unuka koji bi nastavio njihovu lozu, jer iako mu kći Buga ima djecu, ona ne nose prezime Grašo", rekla je Bosiljka za Slobodnu Dalmaciju.

Kaže kako se ona i Zoran poznaju od osnovnoškolskih dana, a upoznata je i s ljubavnim životom njegovog sina. O Petrovoj novoj djevojci Hani Huljić ima samo pozitivne stvari za reći.

"Jako mi je draga Hana, koliko sam čula, lijepo su je prihvatili i Petrovi roditelji. Vjeruju da im je veza stabilna i da bi je uskoro mogli okruniti i djetetom. Čujte, Petru je ipak 45 godina, kad će ako neće sad", rekla je u šali.

Bosiljka je posvetila život edukaciji trudnica o prirodnom i bezbolnom porođaju, a njezine tečajeve pohađali su brojni poznati Splićani poput Ane Bučević, Saše Antića iz TBF-a i Deana Dvornika sa svojim suprugama. Porodila je i sina Doris Dragović Bornu Budimira.

"Često sam tih prvih mjesec dana odlazila kod nje doma. Sjećam se da je bila toliko sretna i zadovoljna nakon što je rodila da mi je poklonila gajbu pive. Ni od koga u životu nisam dobila tako originalan poklon", rekla je poznata babica koja je u svojoj karijeri asistirala prilikom porođaja sedam tisuća žena i njegovala preko 30 tisuća djece rođenih prirodnim putem.

Pročitajte više