Najpoznatiji splitski beskućnik je umro na Badnjak, još nije sahranjen

NAJPOZNATIJI splitski beskućnik Dragan Jeremić umro je na Badnjak prošle godine oko ponoći u sobi za zadržavanje u II. Policijskoj postaji u Splitu. Vijest o smrti Jeremije, kako su ga zvali, pogodila je brojne Splićane, koji su se od njega opraštali na društvenim mrežama.

Tužna priča Dragana Jeremića, koji je za života odbijao bilo čiju pomoć, nastavlja se i nakon njegove smrti, piše Dalmacija danas.

"Evo uskoro će misec dana da je preminuo Dragan Jeremić zvan Jeremija, ili nekad davno na tribini Jery. Još leži u hladnjači na Lovrincu. Ali nije zaboravljen! Grupa ljudi koji žele ostat anonimni su odlučili da ne bude zaboravljen", stoji u objavi Facebook grupe "Dnevnik nervoznog Hajdukovca od rođenja", Splićani, navodi se, žele ispraviti nepravdu.

"Život ga nije mazija, u mladosti je bija iz dobrostojeće obitelji, ali splet okolnosti i neke krive odluke u životu su ga dovele do toga da postane beskućnik. Svi koji su ga poznavali o njemu i njegovu karakteru imaju samo riječi hvale. Omogućimo Jeremiji da počiva u miru Božjem, omogućimo mu da bude pokopan ko ljudsko biće. Kad već grad Split to odbija napravit", stoji na Facebooku.

Pročitajte više