Najveća tajna: Sandra Perković ne želi reći ni riječi o odnosu s Edisom

Foto: Ivo Cagal, Borna Filic/PIXSELL

SANDRA PERKOVIĆ objavila je danas da razmišlja o odlasku iz Hrvatske kako bi mogla nastaviti suradnju s Edisom Elkasevićem, trenerom koji ju je vodio do najvećih uspjeha.

"Ne osuđujem ga, on ovdje radi za četiri tisuće kuna. Odlučio je potražiti sudbinu negdje drugdje", rekla je.

No Edis nije samo Sandrin trener, on je dugi niz godina bio i njen ljubavni partner. Proteklih godina šuškalo se o njihovom prekidu i pomirenju, no nijedno od njih dvoje o toj temi nije željelo reći ni riječi.

Sandra je Edisa, bivšeg bacača kugle, upoznala 2012. godine. Kada je Sandra 2013. godine prekinula suradnju s trenerom Ivanom Ivančićem, Edis je preuzeo ulogu trenera.

Nedavno je nakon dugo vremena objavila njihovu zajedničku fotografiju. Inače, upravo je neobjavljivanje zajedničkih fotografija na društvenim mrežama od 2017. godine bilo povod šuškanjima o prekidu atletičarskog para. Kao njen novi dečko spominjao se rukometaš Jerko Matulić, s kojim je bila u Francuskoj.

"Francuska ljubav", napisala je Sandra ispod fotke i dodala hashtag "MyBooBoo".

Glasine o prekidu toliko su se raširile da su došle i do Zorana Šprajca, koji ju je pitao o ljubavnom statusu.

"Mislim da Sandra Perković nije bitna i popularna zbog toga s kim je u vezi, već zbog toga što radi", odgovorila mu je diplomatski.

Na to ju je Šprajc upitao je li za njen novi izgled zaslužan dečko, na što je odgovorila:

"Ne znam, vidjet ćemo." 

"Neću ja to komentirati, iz razloga što je od toga napravljena tolika farsa. Ta nagađanja su krenula zbog banalnih stvari, kao što u Hrvatskoj sve takve stvari kreću iz banalnih razloga, zato što nisam postala slike na društvene mreže s njim. Jednostavno, Edis je čovjek koji se ne voli slikati'', rekla je pak za InMagazin.

Na pitanje ima li istine u glasinama, odgovorila je: ''Ja neću odgovoriti ni s 'da' ni s 'ne' jer vam ne želim dati odgovore, ali ja sam svoje rekla'.'

Lani su snimljeni zajedno u kazalištu, a na Sandrinoj ruci blistao je prsten.

"Volim ići u kazalište i ondje uvijek odlazim s ljudima koji ga također vole i poštuju. Ne vidim problem u tome što sam bila s Edisom. Uostalom, bilo je cijelo društvo", rekla je za Story.

Na pitanje o prstenu, samo se slatko nasmijala: "Ah, prsten. Pa nije baš zaručnički. Ne bih voljela od muhe praviti slona."

Pročitajte više