Nakon optužbi za nasilje i vijesti o razvodu Ognjen Vukojević snimljen na utakmici

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

OGNJEN VUKOJEVIĆ snimljen je na utakmici Gorice i Hajduka niti tjedan dana nakon što se pojavila vijest da se razvodi od supruge Andreje.

Vukojević je utakmicu pratio u društvu Eduarda da Silve. Mirno je sjedio prekriženih ruku i ozbiljnog izraza lica te tek povremeno bacio oko na mobitel.

Andreja se navodno iselila iz zajedničkog doma na zagrebačkom Tuškancu i unajmila stan u Centru Cvjetni. Nakon toga promijenila je i prezime na društvenim mrežama.

U braku su bili četiri godine, a nevolje su započele prije mjesec dana kada je Vukojević prijavljen za obiteljsko nasilje. Bivša misica prijavila ga je policiji i optužila da je tijekom obiteljske svađe pijan prijetio njoj, njezinoj majci i sestri. Odbila je svjedočiti, nakon čega je prijava odbačena.

Vukojević se nakon svega tada bio oglasio pisanom izjavom. 

"Mogu potvrditi kako sam zbog određenih nesuglasica sa suprugom obavio razgovor u Državnom odvjetništvu. Pušten sam uz obvezu da, dok se ove nesuglasice u potpunosti ne riješe, ne živimo u istom kućanstvu. Vjerujem kako ćemo ovu situaciju uskoro riješiti u krugu obitelji, a do tada vas molim za razumijevanje u potrebi da naše obiteljske stvari zadržimo u svoja četiri zida", rekao je nakon privođenja.

Ipak, izgleda da situaciju nisu uspjeli razriješiti te da je ljubavi došao kraj.

Pročitajte više