Nakon što ju je spašavao HGSS, Paradžiković je opet išla na Papuk: Nisam više amater

Foto: Instagram

IVANA PARADŽIKOVIĆ na Instagramu je objavila fotografiju s Papuka. Pozirala je okrenuta leđima te u opisu fotografije napisala da se dobro pripremila za odlazak na planinu. 

"Paradžiković na Papuku, epizoda druga. Ovoga se puta nisam izgubila. Sada sam se pronašla. Kako više nisam amater naučila sam kako se ide u šumu. U punoj spremi! Svjetleći štapić od zagrebačkih vatrogasaca, ako me opet, ne dao Bog više, uhvati mrak. Personal locator beacon koji sam dobila na poklon kada sam se zadnji put izgubila i zbog kojeg više nikada neću biti izgubljena, jer jednim pritiskom na gumb, on preko satelita odmah šalje poziv upomoć", napisala je Ivana.

"Ali najvažnije za avanturu, ovoga me puta na Papuk povela sama Marika Marić, ista koja me spasila zadnji put, prijateljica na koju sam beskrajno ponosna, kao i na sve članove HGSS-a. Tek sam sada, iz prve ruke, nekog sebi bliskog, vidjela i doživjela kako izgleda njihov život. 0-24 stand by, jer kada netko nazove, oni ostavljaju svoje živote i hitno spašavaju tuđe. I to čine potpuno besplatno. Uostalom, kao da to može imati neku cijenu. To činiš jer si ispravan čovjek. Kada narastem i ja želim biti HGSS", dodala je.

Podsjetimo, Paradžiković se u listopadu prošle godine izgubila u šumi iznad planinarskog doma Jankovac koji se nalazi u Parku prirode Papuk. Tada ju je spasila upravo Marika, članica HGSS-a, žena koja je njenoj obitelji pomogla u bijegu od rata.

Pročitajte više