Nakon što su je spajali s Rebićem, najljepša Srpkinja priznala da je sama

Foto: Instagram

MANEKENKA Sofija Milošević, koju proglašavaju najljepšom Srpkinjom, prije sedam mjeseci prekinula je vezu s nogometašem Ademom Ljajićem, a u međuvremenu neki su je regionalni portali spajali s hrvatskim reprezentativcem Antom Rebićem. Sudeći po njenim posljednjim izjavama, priče o vezi s Rebićem samo su tračevi.

"Evo, već sam sedam mjeseci sama, tako da, treba mi ljubavi", rekla je za Blic.

Dodala je da muškarac mora biti iskren i pažljiv da bi je sada osvojio.

"Taj muškarac definitivno mora biti netko tko je pažljiv i tko je dobra osoba, to uvijek prvo kažem jer ne volim neiskrenost i čim vidim da mi netko nešto petlja, to je ogroman minus kod mene. Dakle, netko tko je pažljiv i dobar i tko je spreman pružiti mi puno ljubavi - baš mi treba", dodala je uz smijeh.

Priznala je da svakodnevno dobiva bračne ponude putem poruka na Instagramu, ali da se zbog svog posla često susretala s predrasudama.

"Susretala sam se s predrasudama, ali nisu imali ružne komentare već kad me upoznaju onda kažu: “Jao, pa nisi takva, drugačija si nego na slikama”. Moj posao je takav - od donjeg veša do kratkih haljina i nemam problem s tim. Navikla sam da se borim s predrasudama, definitivno je da ih uvijek ima, zato uvijek kažem: ne sudi knjizi po koricama", rekla je.

Kako je pisao portal expresstabloid.ba, Sofija i Rebić upoznali su se u beogradskom hotelu u kojem je on odsjeo tijekom sedmodnevnog liječenja ozljede koju je zadobio na utakmici. Sofija je navodno na sve načine pokušala privući njegovu pažnju, a u tome je i uspjela. On joj je, prema pričama izvora, prišao i rekao da ne izgleda kao da je s ovih prostora, a ona ga je ispitivala tko je on i čime se bavi.

Izvor je dodao da su tijekom tih sedam dana nekoliko puta viđeni zajedno, ali Rebiću se navodno nisu svidjeli komentari njegovih kolega nogometaša o Sofiji. Portal na kraju piše da je Sofiji ipak dao svoj broj kako bi ostali u kontaktu.

Pročitajte više