Natasha Hamilton izazvala skandal oko anoreksije

PJEVAČICA grupe "Atomske mačkice" neoprezno je izjavila pred 400 mladih djevojaka kako im je najbolje da ništa ne jedu ako žele izgledati poput nje.

Kako je Natasha nakon poroda prije sedam mjeseci uspjela skinuti višak kilograma ponovo je ponosna na svoj seksi izgled.

Nedavno je u jednoj anketi njena stražnjica proglašena za "Guzu godine" pa je sigurno da će je njene obožavateljice poslušati i krenuti na opasne rigorozne dijete.

Liječnici stalno upozoravaju mlade djevojke da će ih gladovanje dovesti do opasne bolesti anoreksije koja može uzrokovati smrt, ali one koje maštaju o karijeri mršave manekenke ili seksi pop pjevačice ne razmišljaju o tome.

Nakon skandala koji je izbio zbog njene izjave Natasha se preko svog glasnogovornika ispričala i poručila djevojkama "kako ona ipak puno i dobro jede".

Victoria Beckham također je priznala kako je bila na rubu anoreksije jer je godinama pokušavala zadržati svoj mršavi izgled.

Čini se da su je spasili baš novinari tabloida koji su jednom objavili njenu sliku uz naslov "živi kostur" koju joj je pokazao njen suprug David, a ona je od srama počela brzo obilno jesti.

Pročitajte više