Natjecateljica Večere za 5: Bila sam slijepa i skoro izgubila život

Screenshot: RTL

U SLAVONSKOM tjednu Večere za 5 na selu kandidatima se usred tjedna pridružila kandidatkinja Ivona Grgić iz Lipovca.

Ivona Grgić je 29-godišnja ekonomistica koja trenutačno živi sa svojom majkom te se bavi iznajmljivanjem apartmana. U show se prijavila kako bi iskušala nešto novo, stekla nova poznanstva, ali i promovirala svoj kraj. Ističe da inače jako voli tradiciju i domaća jela.

"Nemam za koga kuhati, moram što prije pronaći dečka da mu mogu kuhati. Trenutačno sam slobodna, ali voljela bih pronaći srodnu dušu koja ima iste poglede kao i ja i s kojom bih mogla sve podijeliti", rekla je Ivona za RTL.

"U životu sam imala dosta zdravstvenih poteškoća, a jedno sam vrijeme bila i slijepa. Prije četiri godine sam imala probleme s upalom sinusa i došlo je do sljepoće. Bila sam tri tjedna u bolnici i nakon jakih terapija mi se vratio vid. Skoro sam izgubila život, no postepeno mi se vratio vid, ali imam posljedice i nosim naočale da bolje vidim. Kroz život idem kao borac i prihvaćam sve izazove koje mi život pruža i ne odustajem", dodala je ova Slavonka, koja ipak nije uspjela izboriti pobjedu u Večeri za 5.

Pročitajte više