Navijač Benfice postao je hit dana, a s ove fotografije vidi se zašto

Foto: Instagram

NAVIJAČ Benfice postao je hit na društvenim mrežama nakon što je završio u krivom Frankfurtu uoči susreta Europa lige večeras, u kojem njegov omiljeni klub gostuje kod Eintrachta.

Alvaro Oliveira i njegova ekipa iz Lisabona završili su u Frankfurtu na Odri umjesto u Frankfurtu na Majni, gdje Eintracht zapravo igra. Dva njemačka grada dijeli više od 500 kilometara, a njihovu zabunu otkrili su korisnici Instagrama kad je objavio fotografiju znaka s ceste.

Alvaro je shvatio svoju grešku nakon što je fotografija postala viralna na društvenim mrežama. "Sjebani smo", napisao je ubrzo na Instagramu, a o nastavku njihovog putovanja izvještava i dalje, iako se požalio na loš internet u Njemačkoj. "Barem je sunčano u Berlinu", napisao je nešto prije 18 sati, tri sata prije početka utakmice i nekoliko stotina kilometara od cilja.

Mnogi sad iščekuju nastavak priče, odnosno hoće li Alvaro i njegova ekipa stići na utakmicu (ili su je ostali gledati u Berlinu), u kojoj njihova Benfica brani 4-2 prednost iz prve utakmice. Pobjednik će igrati protiv pobjednika dvoboja između Chelsea i Slavije Prag, u kojem engleski klub na domaćem terenu brani prednost od 1-0.

Pročitajte više