Navijači iz Skopja Biliću poslali lubenicu na dar

UVRIJEĐENI izjavom izbornika hrvatske nogometne reprezentacije Slavena Bilića, koji je nakon poraza u Skopju rekao kako "više neće kupovati ni makedonske lubenice", dvojica navijača iz Skopja su Biliću danas poštom poslala lubenicu omotanu mašnicom.

"Index pratim svakodnevno i navijam za hrvatsku reprezentaciju na svakom prvenstvu na kojem je nastupila. Bio sam u Skopju za vrijeme utakmice sa Hrvatskom, pa me je pogodila izjava Bilića da su ovdje bili dočekani neprijateljski. Nije bilo tako. Naime, doček u Skopju nije bio ništa manje domaćinski od onog u Zagrebu, kad se igrala prva utakmica", napisao je navijač Miroslav Nikolovski u e-mailu upućenom redakciji Indexa.

"U Zagrebu je izviždana makedonska himna, a navijači pamte, pa su uzvratili na revanšu. Prosinečki je pokazivao u Zagrebu srednji prst Katanecu, a ovaj je ostao džentlmen, pa mu nije uzvratio ovog puta", piše Nikolovski.

Podsjetimo, nakon utakmice u Skopju, Aljoša Asanović je izjavio kako "već dugo nije vidio tako neprijateljsku atmosferu", a Bilić je rekao kako je "hvaljenje makedonskog domaćinstva bila čista, velika i samo ironija" te kako je "ljut i sad više neću kupovati ni makedonske lubenice".

"Pošto je Slaven izjavio da ne bi kupovao ni lubenice iz Makedonije, danas su mu dva navijača iz Skopja poslala poštom besplatno lubenicu omotanu mašnicom", napisao je Nikolovski, i poručio hrvatskim reprezentativcima: "Sretno u Londonu!".

I.M.
Foto: Index

Pročitajte više