Nema predaha za svestranu Josipu Pavičić

Josipa Pavičić prisutna je na medijskoj sceni više od deset godina, i u tom se razdoblju bavila svim mogućim javnim zanimanjima, a to radi i danas. Odustala je jedino od pjevanja, kojim je i počela privlačiti pozornost sredinom devedesetih. "Imam sluha, ali to me više ne zanima, iako mi imponira kad se netko sjeti moje pjesme Ye Yo", kaže Josipa o svojoj zaboravljenoj pjevačkoj karijeri.

Veći uspjeh postigla je objavljivanjem svog prvog romana "Sara Santini", koji je svojedobno podigao prašinu u estradnim krugovima, jer su neki likovi navodno inspirirani stvarnim osobama s medijske scene. "Prvi roman je bio najkomercijalniji, ali mi je najdraži zadnji, Lopov moje mladosti. Trenutno pripremam četvrti, ali nigdje mi se ne žuri i ne znam kad će biti gotov. Volim to raditi bez pritisaka", rekla nam je Josipa.

Ovih je dana možete gledati kao beskrupuloznu novinarku u sapunici "Obični ljudi", a i s tim je angažmanom, kaže, vrlo zadovoljna, jer do nje dolaze isključivo pozitivne reakcije. Ipak, naglašava da nema sličnosti s likom kojeg glumi u seriji. "Ja sam oduvijek bila poštena i moralna", kroz smijeh dodaje Josipa.

Osim što glumi, kuha i piše, ova se svestrana dama već dvije godine bavi plesanjem. "Krenula sam na ples puno prije ove najezde zbog Plesa sa zvijezdama, a najviše uživam u salsi i sambi. Kad krenem, teško me je zaustaviti", kaže spisateljica. Ipak, najdraže su joj životne uloge majke i supruge. Sin Vito i suprug Mark Cigoj podržavaju je, kaže, u svemu što radi, pa joj nije teško "šarati" po medijskoj sceni, a to će, najavljuje, raditi i dalje, jer voli biti spontana i uživati u stvarima koje joj život donosi.

D.K.
Foto:G.P.

Pročitajte više