Neočekivani video najpoznatijeg sajta za odrasle: "Želimo da se zaprljate"

Foto: PornHub

STRANICA za odrasle PornHub odlučila je svoje posjetitelje "ekološki odgojiti" i zasad nepoznatu svotu novca donirati neprofitnoj organizaciji Ocean Polymers koja se bavi skupljanjem i zbrinjavanjem plastičnog otpada iz oceana. U tu svrhu pokrenuta je kampanja "Dirtiest Porn Ever" ("Najprljavija pornjava ikad"), a uključuje i video čijim gledanjem očuvanju planeta pomažu i posjetitelji.

PornHub je, naime, objavio 14-minutni video u kojem se pojavljuje Leolulu, jedan od njihovih najpopularnijih amaterskih parova. Film je snimljen na jednoj od najzagađenijih plaža na svijetu (nije specificirano na kojoj točno), a prikazuje par u raznim pozama - u početku sakriven otpadom i smećem. 

Nekoliko minuta kasnije, ekipa počinje čistiti plažu i sklanjati predmete s njihovih strateških mjesta, pa erotski film polako postaje pravi pornić. "Želimo da se zaprljate. Za svaki pogledani video PornHub će donirati novac organizaciji Ocean Polymers kako bismo im pomogli da sačuvaju naša mora i plaže", poručuju na stranici za odrasle.

Pročitajte više