Nestao glumac Andrew Koenig, sin popularnog Čekova iz "Zvjezdanih staza"

GLUMAC Andrew Koenig, sin veterana "Zvjezdanih staza" Waltera Koeniga, nestao je u Kanadi, a obitelj moli sve koji znaju nešto o njegovu nestanku, neka jave policiji u Vancouveru.

41-godišnji glumac nije ostvario zapaženije uloge, najpoznatiji je po ulozi Bonera u humorističnoj seriji iz 1980-ih "Growing Pains". Imao je i epizodnu ulogu u serijalu Zvjezdanih staza "Deep Space Nine". Njegov otac, Walter Koenig, utjelovio je lik legendarnog ruskog časnika Pavela Checkova u prvom serijalu franšize "Zvjezdane staze: The Original Series". "Bio je depresivan. Htio je napredovati u ovom poslu i radio je na tome vrlo dugo", rekao je njegov otac koji, osim što se bavio glumom, ima diplomu iz psihologije.

73-godišnji Walter tvrdi da za depresivno stanje i nestanak njegova sina nisu krive droge. Andrew je posljednji put viđen 14. veljače u jednoj pekarnici u Vancouveru, kamo je otišao posjetiti prijatelje. Njegovi susjedi u Los Angelesu rekli su da je glumac prethodno prodao sve svoje stvari. Svojim se roditeljima Andrew zadnji put javio 9. veljače. Walter Koenig najavio je da će sa svojom ženom odletjeti u Kanadu i pridružiti se potrazi za sinom, a na svojoj je stranici objavio kontakt na koji mu se mogu javiti informacije o nestalom sinu.

Pročitajte više