Netflix izbacio novi akcijski film, kritičari ga pokopali: Na Rotten Tomatoesu ima 0%

Foto: Netflix

NOVI Netflixov akcijski film Last Days of American Crime pojavio se prošli tjedan, ali čini se da nije baš najbolje prihvaćen. 

Na internatskoj stranici Rotten Tomatoes od kritičara je dobio 0 posto, a publika mu je dala mlakih 21 posto. Na IMDb-ju ima ukupnu ocjenu 3,8. 

Radnja filma smještena je u budućnost u kojoj vlada SAD-a namjerava emitirati signal koji bi uzrokovao da bude nemoguće počiniti zločin. Neposredno prije toga, kriminalac Graham Bricke (Edgar Ramirez), zloglasni gangster Kevin Cash (Michael Pitt) i hakerica Shelby Dupree (Anna Brewster) udružuju se kako bi počinili posljednju pljačku. 

Usprkos naizgled zanimljivoj premisi, kritičari su film odmah pokopali. 

"Fantazija o muškarčinama koju ćete odmah zaboraviti", bio je komentar kritičara Hollywood Reportera. 

"Ovaj film je posmrtni marš klišeja koji ne nudi ništa za gledanje, a još manje za razmišljanje", napisao je David Ehrich iz Indie Wirea. 

David Fear iz Rolling Stonea zamjerio mu je temu policijskog nasilja i civilnih nemira, uz komentar da se ovdje radi o neosjetljivosti i lošem tajmingu. 

"Ideja da upravo u ovom trenu predstavite nešto takvo kao zabavu je mučna. Od zločina protiv umjetnosti ovo je postalo nešto puno toksičnije. Ne. Ne. Ne. Netflixe, što vam je bilo?" piše on. 

Pročitajte više