Netipično za Hollywood: Anne Hathaway otkrila ime za svog drugog sina

Screenshot: YouTube

ANNE HATHAWAY svom drugom sinu dala je ime Jack, prenosi Hello! Zvijezde obično za svoje nasljednike biraju neka neobičnija imena, pa je pravo iznenađenje što je ova zvijezda za svog sina izabrala tradicionalno ime. Podsjećamo, Anne je sina rodila u studenom.

Glumica je viđena na Filmskom festivalu Sundance u nedjelju, gdje je bila zauzeta promoviranjem svog novog filma Posljednja stvar koju je želio, koji je temeljen na romanu Joan Didion.

Novopečena mama u srpnju je objavila na Instagramu da očekuje drugog sina i otvoreno progovorila o svojim problemima sa začećem. Tom prilikom objavila je crno-bijelu fotografiju na kojoj se isticao njen trudnički trbuh.

U opisu fotografije napisala je: "Ovo nije za potrebe snimanja filma…#2."

Zatim je priznala da joj nije bilo lako ostati trudna ni sada, a ni prvi put.

"Svima koji prolaze kroz pravi pakao u procesu začeća, želim poručiti da ni meni nije bilo lako ostati trudna ni prvi ni drugi put. Šaljem vam posebnu ljubav", napisala je glumica i stavila emotikon srca na kraju.

Anne, koja ima 37 godina, udala se za svog supruga, biznismena Adama Shulmana, u Kaliforniji 2012. godine i rodila njihovog prvog sina, Jonathana, 2016. godine. Inače, ona svoju privatnost strogo čuva i rijetko objavljuje fotografije svoje djece, a nije iznosila ni detalje o svojim trudnoćama.

Pročitajte više