Nevjerojatan rasplet Potjere: Kotiga izbacio sve s ploče pa na kraju ipak izgubio

Screenshot: HRTi

NESVAKIDAŠNJA situacija dogodila se u današnjoj Potjeri, u kojoj je lovac Dean Kotiga uspio izbaciti s ploče sve natjecatelje, no na kraju ipak nije pobijedio.

Prema pravilima, izbaci li lovac sve natjecatelje prije završne potjere, ekipa odabire jednog člana koji predstavlja cijelu ekipu u završnom obračunu. Četveročlana ekipa odabrala je Fabijana, a on je skupio devet koraka prednosti pred Kotigom, no lovac je na nekoliko pitanja iznenađujuće odgovorio krivo pa je ekipa osvojila 40 tisuća kuna.

Fabijan je Kotigu za korak vratio na pitanju koji je igrač Celticsa bio najstariji u Dream Teamu na Olimpijskim igrama u Barceloni 1992. Fabijan je znao da je to bio Larry Bird. Lovac je svejedno došao na samo korak do pobjede, a koštala ga je dilema na posljednjem pitanju.

"Tko je 1912. portretirao novinara Arsena Masovčića i sliku nazvao Bonvivan?" bilo je pitanje, a Kotiga je dvije sekunde prije kraja odgovorio - Račić. Kad se ispostavilo da je odgovor netočan, Kotiga je ponudio alternativan odgovor - Kraljević. "Aaa, dvojba", rekao je Kotiga, a Joško je dodao kako se dogodio nevjerojatan rasplet dok se Fabijan našalio kako je zabio nakon posljednjeg sučevog zvižduka.

Pročitajte više