Nicole Kidman, Hugh Jackman, Drugi svjetski rat i vrući seksi zagrljaji

NOVOPEČENA majka, glumica Nicole Kidman, nasuprot čednosti koju često voli promovirati, u svojem novom filmu "Australia" u kojoj joj je partner Hugh Jackman, odglumila je nekoliko vrućih seksi scena koje će njezinom suprugu, rokeru Keithu Urbanu sigurno biti neugodno gledati u mraku kino dvorane. Nicole u "Australiji" glumi aristokratsku englesku udovicu Lady Sarah Ashley koja naslijedi dvorac u sjevernoj Australiji, inače domovini ove Oscarom ovjekovječene glumice.

Radnja filma smještena je za vrijeme Drugog svjetskog rata, a problemi za novopečenu nasljednicu koju tumači Kidman počinju kada joj imanje napadne banda kradljivaca stoke te ona bude prisiljena angažirati mladog goniča kojeg tumači Jackman, kako bi sačuvala svoje blago. Uskoro se priča razvije u tipičnu buržujsko-radničku romansu, začinjenu nježnostima i vrućim ljubavnim scenama.

Film, osim što dočarava tipičnu ljubavnu bajku, priča i povijesnu priču o napadu japanskih vojnih snaga na sjeverno područje Darwina, koji se u povijesti često opisuje kao "australski Pearl Harbor" - život je izgubilo 243 civila i vojnika, a više od 400 ljudi bilo je ranjeno.

"Film je romantičan i pustolovan, super je", komentirao je Hugh Jackman, a Nicole Kidman ovo je svojevrsni povratak na poznati teren - osim što se snimao u rodnoj glumičinoj Australiji, film je režirao Baz Luhrmann, čovjek koji je režirao slavni mjuzikl "Moulin Rouge" u kojem je Nicole dokazala da osim što zna glumiti, zna i pjevati.

V.V.
Foto: Daily Mail

Pročitajte više