Nikolina Pišek zabrinula fanove fotkom iz bolnice: "Malo partija nije nikog ubilo"

Foto: Instagram

Voditeljica Nikolina Pišek trenutno se nalazi u Milanu, kamo je otišla na dodjelu diplome kćeri Hane, a nakon što su proslavile uz večeru Pišek je objavila fotografije iz bolnice i zabrinula pratitelje.

"Svi pravi partiji u jedan u noći završavaju ovako", napisala je Pišek na društvenim mrežama uz fotografiju iz bolnice.

"Istina, malo partija nikog nije ubilo", napisala je nakon toga na idućem Instagram Storyju. Nakon nekog vremena Nikolina je napisala da situacija nije strašna te da nije ona završila u bolnici.

"Ništa nije slomljeno, ništa nije strašno, samo je malo uganuto. I nisam ja, konačno. Sve je dobro što se tako završi", napisala je za kraj Nikolina.

Podsjetimo, Nikolina je nedavno progovorila o smrti supruga te potvrdila nagađanja i priče koje su se širile u javnosti nakon nje.

"Pa manje-više sve što je napisano je istina. Bila je prisutna jedna ženska osoba u privatnom stanu, ja više ne znam ni kako se ona zove, toliko mi je to važno, koja je priznala da je bila u nekakvoj vezi s njim, a moj svekar je to formulirao kao masažu... Sve je jako čudno, uglavnom, zdravstveni nalaz je potvrdio da je umro od zatajenja srca", ispričala je voditeljica Tatjani Jurić u podcastu Skip Or Beep.

Pročitajte više