Nina Badrić o riječkim talentima: Nisam razočarana, ali ni očarana!

"RIJEKA me nije ni očarala ni razočarala, oduševljena sam svakako brojnošću talenata, ipak najbolje da pričekamo zagrebačku i osječku audiciju kako bi dojmovi bili kompletni", komentirala je današnju, riječku audiciju pjevačica Nina Badrić, članica žirija reality showa koji nam dolazi na ekrane Nove TV, Supertalenta. Ipak, jutros se u ondašnjem Narodnom kazalištu imalo štošta za vidjeti, a kako audicije ovog showa dokazuju, na slavu najviše grizu najmlađi pripadnici svekolikog nam hrvatskog društva.

Tako ćemo na malim ekranima, makar nakratko gledati četverogodišnjeg bubnjara koji je ime dobio po Lennyju Kravitzu, i koji, iako svoje godine pokazuje tek brojem prstiju koje diže u zrak, bubnja kao veliki, što je bio dovoljan povod žiriju da ga uvrsti među talentirane. Osim malenog Lennyja, žiri je oduševila djevojčica Mirta koja je svojim izvedbama hitova Nore Jones razoružala žiri, publiku, ali i kandidate okupljene u potrazi za srećom.

Nogometni žongleri i pjevajući brkovi

Pozornicom su, uz spomenute "perjanice" prodefilirali i prva muška plesna skupina natjecanja, "Hot stuff" s "neobičnim, beskrajno duhovitim, i riječima teško opisivim nastupom". Svoj talent predstavio je i 11-godišnji Robert koji nogometnu loptu može žonglirati i do 1130 puta u komadu, ali samo ako iz zvučnika trešti omiljeni mu Thompson.

Prema podacima koje primamo sa Nove TV može se zaključiti kako kandidati što su mlađi, to imaju bolju prođu. Mnogi od njih, poput četverogodišnjeg Lennyja još uvijek nisu ovladali ni vještim čitanja ili pisanja, ali već znaju kojim svijetom žele vladati. Showbiznisom.

Pročitajte više