Nina Badrić o vjeri: Pronašla sam najboljeg prijatelja. Bez Boga ni preko ceste

Foto: Instagram

Nina Badrić u razgovoru za InMagazin govorila je o svojoj 30 godina dugoj karijeri, koju je, kaže, izgradila bez ijednog skandala.

"Ne znam jesam li luda ili munjena, što je sa mnom, ali stvarno je tako bilo i tako još uvijek je. Ali stvoriti karijeru samo na temelju pjesama i jednog svog velikog rada i truda uopće nije lako, pogotovo ako si žena. Ali evo me, tu sam još uvijek na svojim nogama i idem dalje. Meni je publika bila obrana i zaštita, možda čak nisu ni svjesni koliko su me puta spasili", rekla je 51-godišnja pjevačica.

"Veliki sam borac. Što god mi se dešava u životu, ja stisnem zube i nosim to sama. Ne volim to dijeliti s javnošću, nekako je oduvijek moja poslovica bila 'radije da me mrze nego da me žale'. Ne volim da me ljudi žale, volim da me mrze, neka me mrze, s tim se znam nositi", dodala je i otkrila da joj najveću snagu daje vjera. 

"Ja se uvijek držim Boga i uvijek kažem sebi - jednostavno bez Boga niti preko ceste, i to se pokazalo kao moja dobitna kombinacija. Ja sam tu pronašla svog najboljeg prijatelja", zaključila je Badrić.

Razgovor s Ninom Badrić

Jedna od naših najvećih glazbenih zvijezda, Nina Badrić slavi 30 godina karijere, a u iskrenom razgovoru s našim Gordanom Vasiljem otkrila je sve detalje o svom novom, dugoočekivanom albumu, velikoj turneji, pisanju biografije, ali i koliki utjecaj na njezin život ima vjera. 🫶 Ne propustite!

Objavljuje IN MAGAZIN u Srijeda, 15. svibnja 2024.

Inače, Nina će krajem studenog ove godine održati koncert u Areni Zagreb, čime će započeti turneju povodom proslave 30 godina karijere.

Pročitajte više