Nina Martina iz ŽNV-a slavi poraz SDP-a: Ne želimo povratak Tita

Foto: Instagram

BIVŠA natjecateljica showa Život na vagi, 27-godišnja Nina Martina Korbar, podijelila je svoje mišljenje o rezultatima parlamentarnih izbora s pratiteljima na Instagramu.

Po onom što je napisala, izgleda da je rezultatima jako zadovoljna, a posebice ju je razveselio poraz lijevih stranaka.

"Ajde sad bar Berni može u novu profesiju i postati umjetnik - vidljivo je bilo da mu papiri leže. Neka razmisli o umjetnosti s kolaž papirom. Bye bye. Ps: Evo što ljudi misle tko je nesposoban i bahat", napisala je na InstaStoryju.

"Apsolutno sve poruke lijevih stranaka su bile izrazito agresivne, bezobrazne, bahate i temeljene isključivo na vrijeđanju i omalovažavanju cijelog desnog centra i radi toga mi je iznimno drago što je hrvatska rekla 'ne' takvoj komunikaciji, stavu, svjetonazoru i načinu razmišljanja", dodala je.

"Pokazali smo da, iako nam je u državi teško stanje, ne želimo povratak Tita, vrijeđanje i amoral", napisala je Nina Martina, koja se, doduše, rodila kad se Jugoslavija već raspala, a Tito bio 12 godina mrtav.

"Želimo ići naprijed, čuvati naše vrijednosti i vjeru i stvoriti državu u kojoj nam nitko ne mora poklanjati kule i vile, ali nam trebaju omogućiti da stvorimo sebi pristojan, sretan i lijep život vlastitim radom. Nadam se da će cijeli desni centar iskoristiti povjerenje građana za stvaranje upravo ovakvog scenarija", zaključila je.

Pročitajte više