Nindže napale ostavu u Big Brother kući: "Soraja je napaljena na osvetu"



NAKON što su u četvrtak navečer stanari kuće u Big Brotheru odabrali novog kapetana i to kasnije i proslavili, Veliki Brat ih je pustio da u petak duže spavaju. Tu privilegiju nisu imali Duško, Soraja, Horvat, Nirmal i Dragana, stanari na otpadu koji su probuđeni ranije kako bi obavili svoj tjedni zadatak - otišli u pljačku kuće. Imali su pet minuta da odjenu svoje kostime nindži i tri do pet minuta da iz ostave uzmu sve što ima treba od hrane za sljedećih nekoliko dana.

"Ljudi moji, ja ću se upiškiti"


Horvat je bio toliko uzbuđen da je vikao da će se upiškiti dok je Soraja bila najopuštenija. "Sara je napaljena na osvetu", zaključio je Horvat nakon što su se vratili na otpad. Veliki Brat poslao ih je tajnim prolazom do kuće, a ulaz u kuću nalazi im se iza vrata skrivenih pločicama u WC-u. Zanimljivo je i kako ove godine u kući postoji kamera i na najintimnijem mjestu, u zahodu.

Posljednji stanari koji su došli u show, Radašin i Tamara morali su im čuvati stražu. Dok je Tamara to činila vrlo suptilno, Radašin je stao na vrata spavaonice i nije dopuštao ostalima da izađu iz spavaonice. Iako ih je većina još spavala, Milan je htio ići na zahod, ali Radašin ga nije pustio. I Džordžu je bilo čudno što Radašin radi na vratima od spavaonice u mirnom položaju poput zaštitara.



Džordžu ispala stražnjica iz gaćica dok se razgibavao na krevetu

Nakon što su stanari uzeli sve namirnice i prošli iza tajnih vrata, Big Brother upalio je svjetla u spavaonici i pustio glasnu glazbu. Dok je nekima bilo malo teže ustati se, drugi su bili dobre volje. Slavica je odmah počela pjevušiti i plesati dok se Džordž počeo razgibavati na krevetu ignorirajući to što mu je stražnjica još jednom ispala iz tijesnh gaćica i upala u krupni kadar.

Nindže oduševljene zadatkom

Nakon što su se smirili dojmovi stanara s otpada, počeli su razgovarati o tome nisu li nekih namirnica, poput 8 litara mlijeka, uzeli previše te strahovati da će stanari kuće shvatiti kako im nedostaje namirnica. Međutim, ukućani nisu ništa primijetili, štoviše mnoštvo toga našlo se na stolu u kuhinji samo nekoliko minuta nakon što su se ustali.

Horvat je po prvi puta posjetio kuću i nije se mogao oteti dojmu koliko ga je impresionirala. Svidjelo mu se kako je dekorirana izvana, ali iznutra te kaže kako bi volio vrijeme provoditi u vrtu ili na bazenu. Svi su uzbuđeni jer su dobro napravili zadatak, nisu razotkriveni, a i uzeli su mnogo dobrih namirnica.

Pročitajte više