Kum iz noćne more: Nitko ne može vjerovati kako je najboljem frendu upropastio svadbu

Foto: Instagram

SVADBA se pojedinim mladencima doista se može pretvoriti u noćnu moru, pogotovo ako se rodbina ponapija ili se dogodi neočekivan ispad od strane nekog od gostiju. Kumovi redovno na svadbama naprave show, poput onog u Hercegovini, ili se napiju k'o majke, poput onog u Solinu.

Ipak, ti događaji gotovo nikad ne zasjene kompletno vjenčanje, a upravo to se dogodilo paru čija se priča o svadbi iz noćne more masovno širi internetom.

Naime, njihov kum je uspio potpuno uništiti ne samo njihovu svadbu, nego i čin vjenčanja, jer je zaprosio svoju trudnu djevojku usred izgovaranja zavjeta mladenaca.

 
"Na vjenčanju je sve bilo lijepo, naše obitelji i gosti uživali su i sama ceremonija vjenčanja je išla glatko sve dok kum njenog  supruga nije prekinuo ceremoniju kako bi zaprosio svoju djevojku Jane i obznanio da je trudna. Nisam uspjela čuti ni zavjete koje je moj suprug čitao jer je Jane vrištala od sreće i svi su pohitali čestitati joj i naš obred je pao u sasvim drugi plan. Čak je i snimatelj u jednom trenutku, dok suprug i ja izgovaramo zavjete, kameru usmjerio prema Jane koja je skakala od sreće", napisala je mladenka.
 
Kumu Johnu nije bilo dovoljno što je uništio njihov obred nego je i kasnije na večeri dok je držao zdravicu cijelu priču opet usmjerio na sebe i svoju zaručnicu, a mladence je jedva i spomenuo, nastavila je mladenka i dodala da doista nije željna pažnje, ali još ne može vjerovati što je se dogodilo na njezinom vjenčanju.
 
 
 

Pročitajte više